A KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM Pest megyében, Budapest belvárosától 23,5 km-re, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található. A Panzióhoz az  51-es úton haladva a 26.-27. km szelvény között kell lefordulni és így lehet megközelíteni.

A Panzió egy közel 7 hektáros területen  helyezkedik el, ahol mind az épület külső és belső kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli, vidéki hangulatú környezetet és kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk Látogatóink számára.

Budapest közvetlen közelében, a város zajától távol, igazi felüdülés az itt eltöltött pihenés az ingyenes zárt parkolóban a személygépkocsik mellett nagyobb méretű buszok is elférnek.

A KOMO-SKY PANZIÓ ÉS ÉLMÉNYCENTRUM-ban 17 szoba található, amely 38 fő elhelyezésére ad lehetőséget. Főként 2 ágyas standard szobákkal rendelkezünk, de a családdal érkezők részére is tudunk megfelelő szállást biztosítani. 3 db nagyobb családi szobában várjuk a gyermekekkel érkező Vendégeinket.

A 3 év alatti gyermekek kényelmesebb elhelyezése érdekében gyerek ágyakat és gyermek  fürdető kádat is el tudunk helyezni a szobákban. Pótágyazási lehetőséget is tudunk biztosítani néhány szobában. Az üzleti úton  lévőket, illetve az egyedül utazókat is természetesen igényeiknek megfelelően tudjuk elhelyezni.

Szobáink elrendezése:

14 db 2 fős standard klimatizált szoba zuhanyzós vizesblokkal
1 db 3 fős standard klimatizált szoba zuhanyzós vizesblokkal
1 db 4 fős 2 összenyitható szobából álló családi klimatizált szoba zuhanyzós vizesblokkal
1 db 4 fős klimatizált hálószobából és egy nappaliból álló zuhanyzófalas vizesblokkal.

A szobák berendezését natúr fenyő bútorok alkotják, melyet a természet színeire emlékeztető textíliákkal egészítettünk ki. A standard szobák közül lehet választani igény szerint franciaágyas vagy külön ágyas verziót is. Az ágyak matracai a kényelmes alvás érdekében kókuszbetétesek. Televízió és klíma berendezés minden szobában található. Ingyenes WIFI csatlakozás ugyanúgy elérhető minden szobában, mint a Panzió egész területén.

A KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban gondoltunk a gyermekek szórakoztatására is. A berendezett gyermekjátszótéren apró gyerekjátékoktól a társas és labdajátékig megtalálható sok minden. A kültéri parkban elektromos kisvasút, akadály pálya, lábbal hajtható gokart pálya, csúszda park, fából készült játszóvár és egyedi fajátékok, valamint mászófalak várják Őket. Érdekességként az állatsimogatóban szemlélhetik meg az állatokat, illetve a lovardában etethetik, simogathatják kedvenceiket.
A szabad terület a gyermekek számára  igazi paradicsom, mindenben és mindenhol találnak játéklehetőséget. A felnőttek számára is tartalmaz szabadidős elfoglaltságot az ÉLMÉNYCENTRUM. A föld alatti Bunkerünkben labirintussal, kiállítással, vetítő teremmel, lézerharc, airshoft játékkal illetve légfegyver lövészetet tudunk ajánlani.
Pónilovainkon a kisebb gyermekek, nagylovakon a felnőttek próbálhatják, gyakorolhatják lovas tudásukat. A Panziónk északi oldalán található területen  lévő kerti  tavunk mellett Vendégeink relaxálhatnak,  napozhatnak és olvasgathatnak.
A Duna parti kerékpárutakat, vagy a környék erdőit kerékpárjainkkal bebarangolhatják.
Vendégeinknek a bőséges svédasztal kínálattal kívánunk jó reggelt. Igény esetén ebédről és vacsoráról is gondoskodunk. A kerti tűzrakó helyeken mindenki saját szájízének megfelelő falatokat készíthet bográcsban, vagy grillen, de akár szalonna sütés hangulatát is fel lehet eleveníteni. Szezonálisan működő kültéri rendezvénytermünkben pedig megízlelhetik a környék magyar borait és ételeit egyaránt.
Üzleti találkozók alkalmával kérésnek megfelelően italt, apró falatokat és gyümölcsöket készítünk be. Az üzletemberek részére meeting szobával és ingyenes internet elérhetőséggel állunk rendelkezésre. A terem további felszereltsége a kivetítő vászon és projektor, flipchart. Kiváló találkozóhely a KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM  osztálytalálkozókra, születésnapokra, céges rendezvényekre, csapatépítésre és egyéb összejövetelekre. A Panzió az MO-ás autóút közelében található, emiatt több irányból is könnyen megközelíthető.

Csapatépítő tréningek alkalmával benti és kinti ügyességi játékokkal állunk rendelkezésre, igény esetén akár vezető tréner bevonásával.

A mozgás után egy frissítő szaunázást, jacuzzit  vagy egy kellemes masszázst ajánlunk. Születésnapi vagy egyébb családi összejöveteleknél kb. 40 főt tudunk éttermünkben leültetni, szabadtéri rendezvényeinken a befogadóképesség ennek sokszorosa. Gyermek  vagy babazsúrok esetén igény szerint ugráló várat, trambulint is tudunk biztosítani.

Környék látnivalói: A Panziótól egy kilóméter távolságra található a KOMO-SKY 51-es BÁZIS, amely területre a Panzió Vendégei kedvezményes belépő megvásárlására jogosultak. A KOMO-SKY 51-es BÁZIS-on közel 50 db korábban a Magyar Néphadsereg kötelékéhez tartozó hadtörténeti relikvia látható, amelyek egy része belülről is megtekinthető (repülőgépek, helikopterek és szárazföldi járművek). További részletekért kattintson ide. Dunavarsány természeti környezete igen gazdag. A Soroksári Duna-ágnál a Domariba-sziget úszóláptól alig néhány száz méterre már szélfútta homokdombokat találhatunk. A Duna-ág hagyományos horgászhely és az úszóláp ritka növények és állatok élőhelye. A Panzió és a mellette lévő rész is környezetvédelmi terület.

A nyári melegben mindenképpen érdemes meglátogatni a Rukkel tavi strandfürdőt. Itt csónakázhatnak, fürdőzhetnek, emellett csúszdapark is várja az érdeklődőket. Szomszédos település Délegyháza. A község turisztikai értékeit a több mint 200 hektárnyi összefüggő tórendszer képezi. Itt alkalom nyílik vízisíelésre, strandolásra, horgászásra.

Dél felé haladva, mindenképpen érdemes meglátogatni Ráckevét. Ez a történelmi kisváros a bronzkor óta lakott, de virágzása 1440-től kezdődött, amikor is a szerb lakosság betelepült. Belvárosa igen hasonlít Szentendrére, mely szintén szerb kereskedőváros volt. A rengeteg látnivaló közül megemlítenénk az 1487-ben épült Boldogasszony templomot, az 1702-ben épült gyönyörű barokk Savoyai kastélyt. Meglátogathatjuk a város termálfürdőjét is. Szombati napra javasoljuk a ráckevei csónakos piac megtekintését.

Támogatóink

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

Kedvezményezett neve: KOMO-SKY KFT
Támogatott projekt címe: PANDEROSA PANZIÓ FEJLESZTÉSE
Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017–2018-00591
Szerződött támogatás összege: 56.098 M  Ft
Támogatás mértéke (%-ban):  70%
Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: PANDEROSA PANZIÓ  infrastruktúrájának fejlesztése, energetikai korszerűsítése. 
Játszótér és földalatti közösségi tér kialakítása, 4 csillagos minősítés elérése.
Támogatott projekt befejezési dátuma: 2019.dec.06
20190910_093453
132334611
20190910_094537

Vélemények

Érdekelné mit mondanak rólunk mások? Nézze meg a rólunk szóló véleményeket!