Élmények a föld alatt

Labirintus

Izgalmas felfedezések várnak a kalandos földalatti labirintusban.


TOVÁBB

Lézerharc pálya

Harcolj játékosan az amerikai hadsereg kiképző módszerével!


TOVÁBB

Airsoft pálya

Időjárástól és évszaktól függetlenül egész évben vár földalatti airsoft pályánk.


TOVÁBB

Légfegyver pálya

Tedd próbára célzási képességedet földalatti lövészeti központunkban.


TOVÁBB

Kiállító- és vetítő terem

Repüléstörténeti relikviákkal és archív felvételekkel várunk kiállítótermünkben.


TOVÁBB

Parancsnoki szoba

Tekintsd meg az eredeti funkciója szerint berendezett parancsnoki szobát!


TOVÁBB

Kisdobos és úttörő kiállítás

Látogass el az úttörő és kisdobos emlékekből álló gyűjtemények termébe.


TOVÁBB

ÉLMÉNYCENTRUM és BUNKER Nyitvatartás

Bunker látogatás előre bejelentkezés alapján történik.

Élménycentrum:

2023.04.01.-10.01. minden szombaton és vasárnap 10-17 óráig

Nyári szüneti nyitva tartás: 2023.06.22.-09.03. minden csütörtök, péntek, szombat és vasárnap 10-17 óráig.

Kis Bunker

A Parkban található izgalmas Kis Bunker, amely a föld alatt található, több mint 25 m hosszú folyosó. Kipróbálhatod magad, hogy mennyire vagy bátor, amikor egy eredeti gázálarcban kell adott idő alatt kijutnod a Bunkerből.

ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Labirintus

Kitalálja, hogy talál ki? Kalandos földalatti útvesztő, izgalmas felfedezések várják a saját Labirintus rendszerünkben. A Labirintus rendszer bejárata a Bunker főbejáratán keresztül közelíthető meg.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Kiállító- és vetítő terem

A föld alatt található Kiállító és Vetítő Terem – bunker a volt szovjet légvédelmi ellenőrző és irányító központ termében található. A korabeli repüléstörténeti relikviákból álló bemutató mellett számos eszköz, kitüntetés, érdemrend is megtalálható. A Teremben egy speciális vetítő fal is felszerelésre került, ahol folyamatosan bemutatásra kerülnek repüléssel kapcsolatos archív felvételek.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Kisdobos és úttörő kiállítás

Úttörő és Kisdobos emlékekből álló gyűjtemények terme. A gazdag gyűjtemény együttesből Kisdobos és Úttörő ingeket, a hozzátartozó kék és vörös nyakkendőt, sípot zsinórral és övet, rajnaplót és egyéb korabeli relikviát mutatunk be.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Parancsnoki szoba

A Bunkerben a folyosói bejárattal szemben található a Parancsnoki Szoba, amely eredeti funkciójának megfelelően került berendezésre. Egykoron ezt a helyiséget a szolgálatot teljesítő elöljáró használhatta csak kizárólag. Ő engedélyezte a Bunkerba a be- és kilépéseket. A helyiségben szovjet katonai kitüntetések, egyenruhák és egyéb relikviák láthatók. A falon pedig a szovjet ideológiát megalapozó vezéregyéniség sziluettje került felhelyezésre.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Lézerharc pálya

Külön térítés ellenében vehető igénybe.A Lézerharc az Amerikai Hadsereg által gyakorlatozásra kifejlesztett fájdalommentes módszer, mely az 1980.-as évek derekán indult világhódító útjára, melyet bárki űzhet anélkül, hogy izgulnia kellene a sérülések miatt, így gyermekek is játszhatják! Bár a játék nevében szerepel a harc szó, a játékosok mégis nevetve és mosolyogva jönnek le a Pályáról. Több természetes és mesterséges fedezékekkel, egyedileg épített akadályokkal ellátott változatos Lézerharc Pálya áll a játékosok rendelkezésére. A játék kezdete előtt kollégáink tájékoztatást adnak a szabályokról, kiosztják a fegyvereket és a fejpántokat, ezek után indulhat is a játék.

Külön térítés ellenében vehető igénybe.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Airsoft pálya

Airsoft Pályánkon egész évben lehet játszani, ugyanis a pálya rossz időben is alkalmas a játékra, hisz a föld alatt található, így a nyári forróság és a téli évszakban a korai sötétedés és hideg sem jelent gondot, mivel a földalatti pályarendszer állandó hőmérséklettel és mesterséges belső világítással rendelkezik.

Külön térítés ellenében vehető igénybe.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS

Légfegyver pálya

Nálunk ezzel a fegyverrel kizárólag szabályozott körülmények között teheted próbára célzási képességed, hasonlóan, mint a föld felett található íjászatban. A légfegyver földalatti lövészet az Élménycentrum újításai közé tartozik. A 7,5 joule csőtorkolati energiájú fegyverek az úgynevezett légfegyverek sport célra történő felhasználása nagy népszerűségnek örvend az egész világon. Nem véletlenül, hiszen ezek az engedélymentesen használható fegyverek kiváló gyakorló eszközök mind a hobbi, mind pedig a profi sportlövők számára. Most egy ilyen játék elemmel és szolgáltatással járulunk hozzá az aktív kikapcsolódáshoz, ahol egy  4 lőállásos Pályán bukó célokra adhatsz le lövéseket, amelyek a találatot a jellegzetes fémes csattanással jeleznek vissza neked. A sikerélmény garantált!

Külön térítés ellenében vehető igénybe.


ÉLMÉNYCENTRUM ÁRAINK


FOGLALÁS