Mi vár rád az élménycentrumban?

ELEKTROMOS KISVASÚT

A Panzió udvarával szemben elhelyezkedő fás területet bejáró Thomas színvilágú Mese Vasútunk az eredetivel minden apró részletében megegyező elektromos, zárt pályán haladó Kisvasút, amelyen akár 12 gyermek is utazhat egyidőben.

A maga után húzott kocsikra a legkisebbek is felülhetnek, így végre a kisgyermekes családok is bátran ellátogathatnak hozzánk! Azok az apró vendégeink, akik még nem tudják használni a Csúszó Pályákat és egyéb játék elemeinket, élményre lelnek majd a Kisvasútban, így az egész család felejthetetlen perceket szerezhet, kortól függetlenül.

A Kisvasút használatát: 3-6 éves korosztálynak javasoljuk.

LÁBBAL HAJTHATÓ GO-KART PÁLYA

Parkunkban tekerhetsz lábbal hajtós Go-kartjainkkal is, hiszen a Kötélpályák alatt egy mesterséges nyolcas alakú pálya terül el, kanyarokkal és előzési lehetőségekkel. A Go-kartok használatát 120 cm feletti vendégeinknek ajánljuk. A pályák kialakítása során a fő célunk volt egy olyan izgalmas, lendületes, kanyarokban gazdag pálya létrehozása, amely minden vendégünk számára felejthetetlen élményt biztosít.

Súlyhatár: max. 40 kg.

A lábbal hajtható Go-kart használatát: 3-12 éves korosztálynak javasoljuk.

GYERMEK MINI KÖTÉLPÁLYA

Zöldövezetben, a Panzió udvarának szívében elhelyezkedő komplex 5 állomásos akadály rendszerünkben a kisebb korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A függő platformok, átbújó pályák garantáltan önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsiknek és a nagyobbaknak  egyaránt.

A Kötélpálya használata előtt szakképzett Animátoraink öltöztetik be a gyermekeket az előírásoknak megfelelő felszerelésbe. A mászás megkezdése előtt egy rövid oktatásban részesítenek minden játékost. A Kötélpálya használata a testmagasságnak megfelelően kell, hogy történjen. A Pályákon a haladási irány megválasztható, nem kötött, így szabadságot biztosít a Pályát teljesítőknek. A különböző nehézségű akadályok izgalmasabbá teszik a kalandot.

A Kötélpálya rendszer alatt folyamatosan felügyelnek a mentővizsgával is rendelkező kollegáink, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a mászóknak.

A mini Kötélpálya használatát: 6-12 éves korosztálynak javasoljuk

KALANDVÁR

A Park fás része köré épített Kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A Játszóteret teljes íves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja.A Kalandvárban megtalálhatók:

 • függőhidak,
 • mászókák,
 • kuckók
 • és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladatra késztető elemek.

A fák lombkoronája óvó árnyékkal védi a gyermekeket a napsugaraktól. A Játszóvár önfeledt szórakozás, ügyességi feladatokkal a játszva tanulás élményét kínálja kisebbek és nagyobbak részére egyaránt.

A Kalandvárban megtalálhatók játékelemek:

 • íjász
 • dobócsillag
 • kis kuckók
 • és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat.

A Kalandvárat: 6-14 éves korosztálynak javasoljuk.

JÁTSZÓTÉRI CSÚSZDÁK

A Parkban található izgalmas Csúszda és játszótéri eszközök, úgyhogy még azok a gyerekek is jól érezhetik magukat, akik nem kifejezetten rajonganak a Csúszdákért. A Park környezetére is nagy hangsúlyt fektettünk, hisz egy erdős terület közepére építettük nektek.Súlyhatár: max. 40 kg.

A Csúszdák használatát: 2-10 éves korosztálynak javasoljuk.

FA JÁTÉKOK

A Park dimbes-dombos területén található egyedi, kézi készítésű fa Mozdony, amely fa kocsikat húz maga után. A Mozdony mögött egyedi építésű fa Kalóz Hajó várja a kalandra kész gyermekeket. Ezen játékok mellett 2 db, szintén faépítésű robosztus hinta áll rendelkezésére minden gyerkőcnek.A Fa játékok használatát: 3-6 korosztálynak javasoljuk.

További Élmények a Föld alatt!

KISBUNKER

A Parkban található izgalmas Kisbunker, amely a föld alatt található, több mint 25 m hosszú folyósó. Kipróbálhatod magad, hogy mennyire vagy bátor, amikor egy eredeti gázálarcban kell adott idő alatt kijutnod a Bunkerből.A Kisbunker használatát: 6-99 éves korosztálynak javasoljuk.

LABIRITNUS

Kitalálod, hogy találsz ki? Kalandos földalatti útvesztő, izgalmas felfedezések várnak a saját Labirintus rendszerünkben. A Labirintus rendszer bejárata a Parkon keresztül gyalogosan a Bunker főbejáratán keresztül közelíthető meg.A Labirintus használatát: 6-99 éves korosztálynak javasoljuk.

KIÁLLÍTÓ ÉS VETÍTŐ TEREM

A föld alatt található Kiállító és Vetítő terem a volt szovjet légvédelmi ellenőrző és irányító központ termében található. A korabeli repüléstörténeti relikviákból álló bemutató mellett számos eszköz, kitüntetés, érdemrend is megtalálható. A Teremben egy speciális vetítő fal is felszerelésre  került, ahol folyamatosan bemutatásra kerülnek repüléssel kapcsolatosa archív felvételek.A Terem használatát: 6-99 éves korosztálynak javasoljuk.

KISDOBOS ÉS ÚTTÖRŐ KIÁLLÍTÁS

Úttörő és Kisdobos emlékekből álló gyűjtemények terme. A gazdag gyűjtemény együttesből Kisdobos és Úttörő ingeket, a hozzátartozó kék és vörös nyakkendőt, sípot zsinórral és övet, rajnaplót és egyéb korabeli relikviát mutatunk be.A Magyar Úttörők Szövetsége, “a Gyermekek Önkéntes Tömegszervezeti Tömörülése” a Magyar Demokratikus Ifjúsági Szövetség vezetése alatt alakult meg 1946-ban. A létező szocializmus alatt, 1949. és 1989. között az Általános Iskolás gyermekek túlnyomó többsége tagja volt ennek a Szervezetnek, amelyben a kommunista ideológiai nevelés döntő szerepet játszott.

Az Úttörőmozgalom átfogta a gyermekek teljes szabadidős tevékenységét. A Kisdobosok a 2.-4., az Úttörők az 5.-8. osztályosok közül kerültek ki. A tanulók 6-12 fős Őrsökbe, az Őrsök Rajokba szerveződtek, melyek élén az Őrsvezető és a Rajtitkár állt. Egy-egy Iskola Úttörői Úttörőcsapatot alkotott, melyek felnőttek (Úttörővezetők) irányítása mellett működtek.

A Kiállítás megtekintését: 6-99 éves korosztálynak javasoljuk.

PARANCSNOKI SZOBA

A Bunkerben a folyosói bejárattal szemben található 1 Parancsnoki Szoba, amely eredeti funkciójának megfelelően került berendezésre. Egykoron ezt a helységet a szolgálatot teljesítő elöljáró használhatta csak kizárólag. Ő engedélyezte a Bunkerba a be- és kilépéseket. A helységben szovjet katonai kitüntetések, egyenruhák és egyéb relikviák láthatók. A falon pedig a szovjet ideológiát megalapozó vezér egyéniség sziluettje került felhelyezésre.A Parancsnoki Szoba megtekintését: 6-99 éves korosztálynak javasoljuk.

LÉZERHARC PÁLYA

A Lézerharc az Amerikai Hadsereg által gyakorlatozásra kifejlesztett fájdalommentes módszer, mely az 1980.-as évek derekán indult világhódító útjára. A Paintball világa után ezzel egy olyan csapatjáték alakult ki, melyet bárki űzhet anélkül, hogy izgulnia kellene a sérülések miatt, így gyermekek is játszhatják! Bár a játék nevében szerepel a harc szó, a játékosok mégis nevetve és mosolyogva jönnek le a Pályáról.Az Lézerharc Pálya a volt szovjet légvédelmi ellenőrző és irányító központ Bunkerében található. Az épületek és a környező szabadtéri terep kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy az a lézerharc játékosok igényeit teljes mértékben kielégítsék. Több természetes és mesterséges fedezékekkel ellátott változatos Lézerharc Pálya áll a játékosok rendelkezésére.

Lézerharc Pályáinkon egész évben lehet játszani, ugyanis a Pálya rossz időben is alkalmas a játékra, hisz a föld alatt található, így a nyári forróság és a  téli évszakban a korai sötétedés és hidegben sem jelent gondot, mivel a földalatti pályarendszer állandó hőmérséklettel és mesterséges belső világítással rendelkezik.

A lézerharc egy valósághű, infravörös fegyverekkel játszott stratégiai játék, ahol a játékosok egymás ellen játszanak. Parkunkban egy egyedülálló földalatti lézerharc küzdőtér lett kialakítva egyedileg épített akadályokkal. A lézerpuska nem lő ki sem festéket, sem lőszert, így a játék teljesen biztonságos és fájdalommentes. Nincs szükség védőruházatra, így teljesen szabadon mozoghatnak a játékosok a játék közben. Mivel teljesen sérülésmentes a lézerharc, ezért a gyerekek már 6 éves kortól csatlakozhatnak a játékba. A játék kezdete előtt kollegáink tájékoztatást adnak a szabályokról, kiosztják a fegyvereket és a fejpántokat, ezek után indulhat is a játék.

A Lézerharc Pályahasználatát: 12-99 éves korosztálynak javasoljuk.

Külön térítés ellenében vehető igénybe.

AIRSOFT PÁLYA

Az Airsoft Pálya a volt szovjet légvédelmi ellenőrző és irányító központ Bunkerében található. Az épületek és a környező szabadtéri terep kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy az airsoft játékosok igényeit teljes mértékben kielégítsék. Több természetes és mesterséges fedezékekkel ellátott, változatos Airsoft Pálya áll a játékosok rendelkezésére.Airsoft Pályáinkon egész évben lehet játszani, ugyanis a pálya rossz időben is alkalmas a játékra, hisz a föld alatt található, igy a nyári forróság  és a  téli évszakban a korai sötétedés és hideg sem jelent gondot, mivel a földalatti pályarendszer állandó hőmérséklettel és mesterséges  belső világítással rendelkezik.

Airsoft felszerelés:

 • fegyverek
 • védő szemüveg
 • védő sisak
 • szükséges mennyiségű lőszer (ebből igény szerint tudsz újra vásárolni).

Az Airshoft Pálya használatát: 12-99 éves korosztálynak javasoljuk.

Külön térítés ellenében vehető igénybe.

LÉGFEGYVER PÁLYA

Nálunk ezzel a fegyverrel kizárólag szabályozott körülmények között teheted próbára célzási képességed, hasonlóan, mint a föld felett található íjászatban.A légfegyver földalatti lövészet az Élménycentrum újításai közé tartozik. A 7,5 joule csőtorkolati energiájú fegyverek az úgynevezett légfegyverek sport célra történő felhasználása nagy népszerűségnek örvend az egész világon. Nem véletlenül, hiszen ezek az engedélymentesen használható fegyverek kiváló gyakorló eszközök mind a hobbi, mind pedig a profi sportlövők számára. Most egy ilyen játékelemmel és szolgáltatással járulunk hozzá az aktív kikapcsolódásodhoz, ahol egy  4 lőállásos Pályán bukócélokra adhatsz le lövéseket, amelyek a találatot a jellegzetes fémes csattanással jeleznek vissza neked. A siker  élmény garantált!

A Légfegyver Pálya használatát: 12-99 éves korosztálynak javasoljuk, kizárólag animátor felügyelete mellett!

Külön térítés ellenében vehető igénybe.

És mennyibe is kerül mindez?

Árlista 2020.  január 20- től
 

EGYÉNI  BELÉPŐK

A napijegy vásárlása esetén a jegyár tartalmazza az egyedi játékok egyszeri használatát is.

 

  Főszezonon kívül
(09.01.-től 05.31.-ig, 10 h – 17 h)
Főszezonban
(06.01. től 08.31.-ig,   10 h – 17 h)
  Hétköznap Hétvégén Minden nap 
Teljes árú belépő (felnőtt). 4 000 Ft 4 500 Ft 5 000 Ft
Kedvezményes felnőtt jegy dunavarsányi lakosoknak.

Kísérő jegy játék használat nélkül. 

3 000 Ft 3 500 Ft 4 000 Ft
Gyermek, diák és nyugdíjas belépő. 3 000 Ft 3500 Ft 4000 Ft
Gyermek (3 év alatt)- és seniorbelépő (70 év felett). Ingyenes Ingyenes Ingyenes
 

CSOPORTOS BELÉPŐK

 

Főszezonon kívül
(09.01.-től 05.31.-ig)
Főszezonban
(06.15.-től 08.31.-ig)
Csoportos belépő
(12 fő felett).
Hétköznap Hétvégén Minden nap  
Felnőtt csoport. 3 500  Ft/fő 4 000 Ft/fő 4 500 Ft/fő
Gyermek, diák és nyugdíjas csoport. 2 500 Ft/fő 3 000  Ft/fő 3 500  Ft/fő
Családi belépő
(2 szülő és 2 gyermek).
10 000  Ft 12.000 Ft 14 000 Ft
Bunker tárlatvezetés
(60 perc, maximum 20 fő).
5 000 Ft 5 500 Ft 6 000 Ft
Születésnapos csomag. Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat
Névnapos csomag. Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat
Kitűnő bizonyítvány. Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat Egyedi ajánlat
 

EGYEDI JÁTÉKOK  

 

Lézerharc a Bunkerben

(5 perc)

800 Ft 1 000 Ft 1 200 Ft
Airsoft a Bunkerben

(5 perc)

800 Ft 1 000 Ft 1 200 Ft
Légfegyver lövészet a Bunkerben

(10 lövés)

800 Ft 1 000 Ft 1 200 Ft
 

 

Aktuális promóciós játékelem
(ajánlat)

 

 

500 Ft 1 000 Ft 1 500 Ft