Mini Kalandpark

Kültéri kalandparkunk jelenleg nem üzemel.

Elektromos kisvasút

Felejthetetlen élmény várja az egész családot az árnyas fák alatt a  Thomas mesevasúton.

 

Gokart pálya

Tekerhetsz lábbal hajtható gokartunkban a kanyaroktól izgalmas gokart pályánkon.

 

Gyermek kötélpálya

5 állomáson várják a gyermekeket a kihívások és szakképzett animátoraink.

 

Kalandvár

Függőhidak, mászókák és más izgalmas elemek várják a kicsiket és nagyokat a Kalandvár játszóteren.

Játszótéri csúszdák

Park környezetben, izgalmas csúszdák várják a játékos kedvű gyerekeket.

 

Fa játékok

Egyedi készítésű fa játékok hívják kalandra a gyerekeket: mozdony, kalóz hajó és hinták.

Elektromos kisvasút

A Panzió udvarával szemben elhelyezkedő fás területet bejáró Thomas színvilágú Mese Vasútunk az eredetivel minden apró részletében megegyező elektromos, zárt pályán haladó Kisvasút, amelyen akár 12 gyermek is utazhat egyidőben. A maga után húzott kocsikra a legkisebbek is felülhetnek, így végre a kisgyermekes családok is bátran látogathatnak el hozzánk! Azok az apró vendégeink, akik még nem tudják használni a kötélpályákat és egyéb játék elemeket, élményre lelnek majd a Kisvasútban, így az egész család felejthetetlen perceket szerezhet, kortól függetlenül. A Kisvasút használatát: 3-6 éves korosztálynak javasoljuk.

Lábbal hajtható 

gokart pálya

Parkunkban tekerhetsz lábbal hajthatós Gokartjainkkal is, hiszen a Kötélpályák alatt egy mesterséges nyolcas alakú pálya terül el, kanyarokkal és előzési lehetőségekkel. A Gokartok használatát 120 cm alatti vendégeinknek ajánljuk. A pályák kialakítása során a fő célunk volt egy olyan izgalmas, lendületes, kanyarokban gazdag pálya létrehozása, amely minden vendégünk számára felejthetetlen élményt biztosít. Súlyhatár: max. 40 kg. A lábbal hajtható Gokart használatát: 3-12 éves korosztálynak javasoljuk.

Gyermek mini kötélpálya

Zöldövezetben, a Panzió udvarának szívében elhelyezkedő komplex 5 állomásos akadály rendszerünkben a kisebb korosztály megtalálhatja magának a kihívást. A függő platformok, átbújó pályák garantáltan önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsiknek és a nagyoknak  egyaránt.Súlyhatár: max. 40 kg.

 

A Kötélpálya használata előtt szakképzett Animátoraink öltöztetik be a gyermekeket az előírásoknak megfelelő felszerelésbe. A mászás megkezdése előtt egy rövid oktatásban részesítenek minden játékost. A Kötélpálya használata a testmagasságnak megfelelően kell, hogy történjen. A Pályákon a haladási irány megválasztható, nem kötött, így szabadságot biztosít a Pályát teljesítőknek. A különböző nehézségű akadályok izgalmasabbá teszik a kalandot.

A Kötélpálya rendszer alatt folyamatosan felügyelnek a mentő vizsgával is rendelkező kollégák, akik szükség esetén segítséget nyújtanak a mászóknak.

A mini Kötélpálya használatát: 6-12 éves korosztálynak javasoljuk.

Kalandvár

A Park fás része köré épített Kalandvár várja a játékos kedvű gyerekeket. A Játszóteret teljes íves sánc védi, az átjutást pedig egy kisebb alagút szolgálja. A Kalandvárban megtalálhatók:
  • függőhidak
  • mászókák
  • kuckók
  • és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladatra késztető elemek.
A fák lombkoronája óvó árnyékkal védi a gyermekeket a napsugaraktól. A Játszóvár önfeledt szórakozás, ügyességi feladatokkal a játszva tanulás élményét kínálja kisebbek és nagyobbak számára egyaránt. A Kalandvárban megtalálhatók játékelemek:
  • íjász
  • dobócsillag
  • kis kuckók
  • és minden egyéb ügyességet igénylő játékos feladat.
A Kalandvárat: 6-14 éves korosztálynak javasoljuk.

Játszótéri csúszdák

A Parkban található izgalmas Csúszda és játszótéri eszközök. A Park környezetére is nagy hangsúlyt fektettünk, hisz egy erdős terület közepére építettük Nektek.

Súlyhatár: max. 40 kg.

A Csúszdák használatát: 2-10 éves korosztálynak javasoljuk.

Fa játékok

A Park dimbes-dombos területén található egyedi, kézi készítésű fa Mozdony, amely fa kocsikat húz maga után. A Mozdony mögött egyedi építésű fa Kalóz Hajó várja a kalandra kész gyermekeket. Ezen játékok mellett 2 db, szintén faépítésű robosztus hinta áll rendelkezésére minden gyereknek.

A Fa játékok használatát: 3-6 korosztálynak javasoljuk.